Menu

Personalul calificat, care este in permanenta pregatit sa va raspunda cu placere la intrebari, are misiunea de a va ajuta sa mentineti sau redobanditi starea de sanatate prin folosirea in principal a exercitiilor fizice specifice

Mihai Constantinescu
Mihai
Constantinescu

Licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Specială

Master în Educație Fizică Școlară și Activități Extracurriculare

Doctor în științe pedagogice-USEFS. Kișinău, R.Moldova specializarea, educație fizică, sport, kinetoterapie și recreație.

Descarcă CV

Prețuind ceea ce ai primit, printr-un comportament ce este bazat pe legi morale, prin cumpătare, armonie și echilibru in tot ceea ce faci, te vei putea bucura de fiecare clipă pe care ai primit-o, de la cel ce te-a creat. Noi credem că sănătatea se poate obține, păstra și valorifica numai atunci cand vei conștientiza valoarea acesteia in fiecare zi. De aceea nu ezitați, atunci cand veți intampina dificultăți ce aduc prejudicii stării dumneavoastră de sănătate să ne contactați, suntem la dispoziția dumneavoastră și vom incerca să vă ajutăm.
Sinziana Constantinescu
Sinziana
Constantinescu

Licențiat în Kinetoterapie și Motricitate Speciala

Tehnician Maseur-Masaj terapeutic

Descarcă CV

Apelativul \'Sanatate\' este o forma de salut pe care o folosim adeseori, fara sa fim convinsi in totalitate despre acest lucru. Un lucru este sigur atunci cand suntem sanatosi nu suntem constienti de faptul ca starea de sanatate este un dar neprețuit care nu poate fi cuantificat. Starea de bine, de multumire si fericire este influentat atat de starea fizica cat si de cea sufleteasca, (spirituala).
INCREDERE, SANATATE, IMPLINIRE